Tisztelt Munkatársaim, Kedves Gyerekek, Kedves Szülők!

Mindenkit nagyon sok szeretettel és tisztelettel köszöntök az idei karácsonyunk közeledtével.

Rendkívüli időket élünk a járványhelyzet miatt. A múlt tanév második fele és az idei tanév is eddig a veszélyhelyzet jegyében telt el. Maszkot viselünk, kezet fertőtlenítünk, lázat mérünk, távolságot igyekszünk tartani… Ez eddig egyáltalán nem így volt, most pedig ez jelenti a mindennapokat, de tudjuk: ez most a biztonság, az egészség megóvása érdekében van így.

Azonban a tanulás, a munka nem állhatott meg, hiszen az idő múlik, a feladatok pedig jönnek-mennek akkor is, ha a helyzet rendkívüli.

Most egy kicsit azért mégis megállunk, s ha már nem lehet nagy iskolai ünnepséget tartanunk, mégiscsak szeretnénk jelezni, hogy hamarosan elérkezik a várva várt ünnep, amit ez a csodálatos karácsonyfa is elénk idéz látványával, illatával, fényeivel és díszeivel.

Köszönöm mindazok munkáját, akik ennek létrehozásában segítettek! Köszönöm a szép adventi iskolarádiós műsorokat is, az adventi koszorúnkat a gyertyagyújtásokkal együtt, és az összes ünnepi hangulatot biztosító dekorációt és a hozzá társuló zenét is!

Szeretném remélni, hogy a jövő év, a 2021-es jobbat, szebbet tartogat már a számunkra, mint amit most mögöttünk hagyunk! Ezért mindannyian vigyázzunk magunkra és másokra, hiszen velünk és szeretteinkkel együtt szép ez a világ.

Végezetül azt kívánom, hogy a bejgli illata, a hálaének hangjai, a téli táj puha képe, a díszes karácsonyfa látványa mindannyiunk otthonába beköltözzék az elkövetkező napokban, s ontsa jótékonyan a békességet, a jóságot és a szeretetet!

Boldog karácsonyt Mindenkinek!

Gál Gábor intézményvezető