Szeptember 23-án reggel kezdetét vette az alsósoknak szóló diák-önkormányzati napi programsor..Kilenctől tíz óráig az egész alsó tagozat a Sodrás Népi Együttes műsorán vehetett részt a tornateremben. Volt hangszerbemutató, közös népdaléneklés, s a végén táncra is kerekedhetett, akinek kedve tartotta. 
Minden évfolyam megismerkedhetett a dzsúdó sportággal. A legapróbb porcikát is  megmozgató, aktív edzésen vett részt minden tanuló, belekóstolva így a sportág szépségeibe vagy nehézségeibe.
S hogy az egészséges milyen fontos dolog, az 1. évfolyamosainkhoz ellátogatott iskolánk védőnője, Dobler Andrea, aki komoly ismeretekre hívta fel a figyelmet. Ugyanakkor a 4. évfolyamos érdeklődő tanulóinkhoz a Magyar Vöröskereszt helyi szervezetének képviselői jöttek el. Elsősegélyt, újraélesztést tanítottak a jelen lévő érdeklődőknek.
A sport fontos része volt a napnak. Ügyességi sorversenyen vettek részt a 2. és 3. évfolyamosok, tűzharcbajnokságon a 4. évfolyamosok.
Az időjárás kedvezett nekünk, ezért aszfaltrajzra is lehetőség volt.
Az 1. évfolyamosoknak könyvtárosunk, Szerafina néni Bőröndmese-foglalkozást is tartott.
Tanulóink jól érezték magukat a számukra rendezett rendezvényeken, ezt sugározták a gyermekek tekintetei, megszólalásai.
Köszönöm a tanító nénik segítségét a programok lebonyolításában!
FH