Az idei tanév első matekos megmérettetése a megyei Bolyai csapatverseny volt 2014. október 17-én, pénteken. Iskolánkból 10 bátor csapat 40 fővel készült a versenyre. A gyakorlások igen jó hangulatban, nulladik órákban, tanítási órákon, ill. délutáni időben zajlottak. A csapatok között voltak már rutinos versenyzők is, akik már nem az első alkalommal neveztek erre a versenyre.

Mint mindig, izgatottan vártuk a verseny honlapján, hogy idén lesz-e meghívott csapatunk az eredményhirdetésre. Az első kiírásban három csapat eredményét nem tették közre, ez azt jelentette, hogy ők esélyesek voltak a meghívásra. Majd néhány nap múlva kiderült, végül a hatodikosokat várták nagy szeretettel Törökszentmiklósra, az ünnepélyes eredményhirdetésre. Ők az elismerő ötödik helyezést érték el. A csapat tagjai: Hajnal Frida, Fodor Vanda, Bernát Judit, Darabos Márton.
A hetedikes csapatunk 8., az egyik nyolcadikos csapatunk 12. helyezést ért el, ami megyei szinten szép eredménynek mondható.
Gratulálunk a hatodikosoknak és köszönjük valamennyi csapatnak, hogy szabadidejüket a matematika tudományának szentelték!

20141108_145324

      20141017_135033