ÍRJ EGY DALT, ÉS KÜLDD EL NEKÜNK!

INTERNETES DALPÁLYÁZAT 11-25 ÉVES FIATALOKNAK

Kizárólag saját szerzemények beküldését várjuk (zene + magyar szöveg), melyek videójával az alábbi módon pályázhatsz:

Videofelvétel, videoklip vagy hangfelvétel feltöltése video formátumban a YouTube videómegosztó oldalra, majd a dalfelvétel linkjének (URL címének) elküldése a www.adalatied.hu oldalra, a kötelezően kért adatokkal együtt, a regisztrációs oldalon.

Akár egy szál gitár- , vagy zongorakísérettel felvehetitek a dalt, de zenekari próbát is rögzíthettek mobiltelefonnal vagy bármilyen más kamerával, amely hangrögzítésre is alkalmas.

A beküldött dalok időtartama maximum 5 perc lehet, a következő műfajokban:
Rockzene bármely stílusban, pop, folkzene, hip-hop, rap.

Barátod versét is megzenésítheted, vagy írhatsz szöveget kész zenére.

Egy személy vagy csoport (zenekar, osztály, társaság) akár több dallal is pályázhat.
Egy pályázati dal egy felhasználó név alatt regisztrálható.
Csoport esetében is a SZERZŐ VAGY SZERZŐK (zeneszerző+szövegíró) adataival várjuk a nevezést. Amennyiben nem a szerző vagy szerzők adják elő saját dalukat, abban az esetben is a szerzemény kerül elbírálásra. A legjobb előadók különdíjat kapnak. Zeneszerzők kereshetnek dalaikhoz szövegírókat (és fordítva) a www.adalatied.hu honlap „Üzenőfal” oldalán.

FIGYELEM! A BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ MEGVÁLTOZOTT!
Beküldési határidő: 2013. február 17.

A beküldött dalokat szakmai zsűri 3 korcsoportban külön-külön értékeli, valamint közönségszavazatok is gyűjthetők a www.adalatied.hu honlapon.

A legjobb dalszerzők kategóriánként értékes díjakat kapnak, valamint részt vehetnek egy egyhetes jutalomtáborban, ahol ismert hazai zeneszerzőktől, szövegíróktól sajátíthatják el a szakma fortélyait.
Eredményhirdetés: 2013. március 1.

A legjobb dalokból zenés színpadi mű készül, melyet ismert előadóművészek és a legtehetségesebb előadók közreműködésével mutatunk be.

A pályázat fő támogatói a Belügyminisztérium és az ORFK.

További információ és szabályzat a www.adalatied.hu weboldalon.