A RAM Colosseum adott helyet február 25-én, szombaton  délelőtt  és délután egy-egy díszelőadásra az ország tizen- négy legjobb gyermek néptánccsoport- jának.

A fellépők a 2011-es évi szakmai mun- kájuknak, elért versenyeredményeiknek köszönhették a meghívást, ami a művé- szeti ág legrangosabb programja.

A rendezvény minden résztvevője meg- érdemelten jutott a legjobb csoportok közé, ezt fényesen is bizonyították fel- lépésükkel a telt házas közönség előtt.

Iskolánk néptáncosai Kiss Zsuzsanna és Simon Gyula: Tirpák gólyás, hapsz és csárdás darabjával léptek fel az előadás második felében, közvetlen a zárószám előtt, mintegy megkoronázva a programsort. Óriási vastaps jutalmazta táncosaink szereplését, amelyhez a zenét Szalonna és bandája szolgáltatta kiváló színvonalon.

A műsor félidejében léphettek fel a 2011. évi Szarvasi Szólótáncverseny bokrétás és pántlikás táncosai Szilágyi Zsolt koreográfus szerkesztésében, amelyben megcsodálhattuk Kozák István és Rusvai Márton egyéni tánctudását is. – G –